Senaste nytt

postad i Nyheter | 0

Boktips från Sofie Sarenbrant. Korpsystrar av Bettine Bieberstein Lee – en riktig bladvändare. #bladhbybladh #bettinabiebersteinlee @bettinabiebersteinlee #Repost @sofiesarenbrant with @get_repost・・・BoktipsI väntan på Skamvrån … Här är fyra bladvändare som jag sträckläste och gärna rekommenderar (utan inbördes ordning):.1. Korpsystrar av @bettinabiebersteinlee på @bladhbybladh ”Skickligt uppbyggd med en berättarteknik och dramaturgi som får mig att vända sida efter sida och undra vad det egentligen var som hände.”.2. Dvalan av @camillagrebe på @wahlstromwidstrand ”Ögonblicket när vändningen kommer reser sig håret på armarna och jag låser in mig i rummet för att få vara ifred och läsa klart till sista sidan.”.3. Lazarus av @larskepler på @albertbonniersforlag ”Att läsa Kepler är som att sitta på en skenande häst – man kan inte påverka förloppet och för varje sekund landar insikten om att det bara finns en enda utväg: att det kommer gå åt helvete.”.4. En helt vanlig familj av @mattiasedvardssonforf på @bokforlagetforum ”Så vardagsnära och verklighetstroget att jag frågar mig själv efter sista kapitlet om det var en bok jag nyss läste, eller om det var något jag såg på nyheterna.”. eller för boktips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *