Karin Tingstedt (Idé, text och form)
Med en gedigen bakgrund som marknadsförare och teaterproducent bytte hon bransch från kultur till näringsliv och har arbetat i många år som marknads- och kommunikationschef. 2003 belönades hon med Malmö stads kulturstipendium för betydande insatser i Malmös kulturliv. Hon har drivit eget företag på heltid sedan 1990. 2007 startade hon idé- och reklambyrån Made In Malmö där hon är AD och VD. Karin gillar det enkla när det gäller färg och form och inspireras av människor, resor och mat. Hon är uppväxt i Landskrona och har bott i Malmö sedan 1986.

Lovisa Witt (teckningar)
Vardagen fångad i en serieruta. Lovisas illustrationer och serier tar med värme, humor och träffsäkerhet upp vardagstankar, och ger eftertanke kring och uppskattning av livets små mirakel. Inspiration får hon från de farhågor och funderingar hon går igenom varje dag på bussen, tåget eller innan hon somnar; rädslor, glädje, vardagsondska eller ett ord som engagerar.

Lovisa är ursprungligen född i Uppsala men verkar och bor i Malmö sedan många år. Innan hon fastnade för illustration och serieteckning arbetade Lovisa som dramalärare. Hon är även utbildad i akrobatik och mim samt inom filmvetenskap. När hon själv inte tecknar undervisar hon på Malmö Högskola i skissteknik och allmän skaparanda.

Böcker: Vi som älskar kvinnor (2011)
Twitter: twitter.com/KarinTingstedt
Instagram: instagram.com/karintingstedt
Hemsida: www.madeinmalmo.com, www.lovisawitt.se

Omslag Författarbild Pressrelease