Slut
Whiskyrebellerna
Whiskyrebellerna

Whiskyrebellerna är den osannolika, underhållande, lärorika och alldeles sanna historien om hur en fjällresa, ödet och drömmen om att starta eget leder till att kompisgänget bygger Sveriges första whiskydestilleri. En galen idé blir verklighet och femton år senare utnämns Mackmyra till världens ledande icke-traditionella tillverkare. Hur gick det till? Vad sa myndigheterna? Skottarna? Och vem uppfann recepten?

not rated 199 kr
Slut
Din guide till wellness
Din guide till wellness

Din guide till wellness är en bok som integrerar traditionell och innovativ hälsa. Läsaren får utöver boken ett medlemskap i den digitala hälsoplattformen, Lefterow.com

”Vi måste alla ta ansvar för vår egen hälsa och funktion. Wellness representerar den kunskap vi behöver för att kunna ta hand om oss själva utifrån den vi är. Egenvård ska vara enkelt och fungera i vardagen. Min wellness ger handfasta verktyg enligt konceptet lite ger mycket.” Annette Lefterow

not rated 199 kr
Slut
Hjärtats väg
Hjärtats väg

Nu kommer tredje och avslutande delen i Kajsa Ingemarssons banbrytande trilogi om människans dolda potential som inleddes med de fristående böckerna Den magiska gnistan (2013) och Modern mystik (2014). I Hjärtats väg möter vi kärleken. Inte som en romantisk föreställning, utan som en kraft med exceptionell förmåga att hela, transformera och belysa meningen med våra liv. En kraft som är både revolutionärt omvälvande, gränslöst skapande och ömsint omslutande på samma gång.

not rated 189 kr499 kr
Slut
I betraktarens ögon
I betraktarens ögon

”Jag har aldrig slutat berätta. Hur avslutar man en historia som har pågått så länge, och som fortfarande pågår?” I betraktarens ögon är en självbiografi, om att växa upp som rom i Sverige.

not rated 89 kr
Slut
Charlottes Gravidbok
Charlottes Gravidbok

En bred bok som alla kan ha användning för som går igenom en graviditet. Det är lite av en självbiografi under graviditetsåren och du kommer få åka med på Charlotte Perrellis resa, en resa med mycket kärlek, tårar och skratt.

not rated 189 kr